Sabadell, Ciutat per a nens i nenes

 


Xapes pels drets de les dones, activitats del Consell d’Infants per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La commemoració del 8 de març del 2019 ha comptat amb una activitat dissenyada i organitzada pel Consell d’Infants de Sabadell. L'activitat ha consistit en un taller de xapes amb imatges al·lusives al Dia Internacional de les Dones, que s'ha celebrat divendres 8 de març a la plaça del Doctor Robert.
L’activitat Xapes pels drets de les dones s'ha iniciat a 2/4 de 6 de la tarda i ha utilitzat imatges de la firma TRES VOLTES REBELS, de caire feminista i que ha cedit les il·lustracions per l’ocasió. L’elecció d’aquestes imatges s’ha dut a terme en el marc de les comissions de treball del Consell dels Infants, realitzades en els darrers mesos.
En el transcurs d’aquestes sessions de treball, les comissions també van decidir editar material de difusió que ajudés a donar a conèixer el mateix Consell dels Infants, alhora que recollís diferents qüestions envers el feminisme, com ara els seus orígens o per què és important per als infants. Aquest tríptic ha estat creat i consensuat pel conjunt de membres del consell i ha estat repartit al punt informatiu que s'ha ubicat al costat del taller de xapes d’aquest divendres.

TRÍPTIC DIA DE LA DONA-CONSELL DEL INFANTS

WhatsApp Image 2019-03-12 at 15.33.40 (1).jpeg

47477352851 0d4ccaca75 z