Sabadell, Ciutat per a nens i nenes

 

INCORPORACIÓ DE NOUS MEMBRES AL CONSELL DELS INFANTS I ADOLESCENTS DE SABADELL

Aquest mes d'octubre de 2019 ha començat el procés de noves incorporacions al Consell dels Infants i Adolescents amb les sessions informatives a les escoles de la ciutat així com als centres d’educació no formal de la ciutat,adreçades als infants de 9 i 10 anys per explicar què és això del Consell i com participar. També s’han previst dues sessions adreçades a les famílies per oferir informació directa i aclarir possibles dubtes. Aquestes presentacions es realitzaran el dilluns 14 d’octubre a les 19h i el dimecres 23 d’octubre a les 18h a la sala d’actes del Casal Pere Quart i comptaran amb la participació de la Regidora de Cicles de Vida.  

Els infants que vulguin ser membres del Consell hauran d’omplir la fitxa de candidatura i el full d’autorització de la família i retornar-lo a l’escola com a màxim el 29 d’octubre. Uns dies després, el 4 de novembre els centres penjaran un llistat amb els noms dels infants que s’han presentat i s’obrirà un període de reclamacions fins al 7 de novembre.

L’elecció dels consellers i conselleres que formaran finalment part del Consell es produirà el 13 de novembre a les 18h al Casal Pere Quart on es realitzarà el sorteig públic dels candidats.

Tots els infants que la seva candidatura no hagi estat escollida formaran part d'una llista ordenada de suplents amb els que es podrà contactar en cas de baixa d’alguns dels membres.

I tot aquest procés finalitzarà un dia molt especial, el 20 de novembre, data de la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants i enguany celebració del 30 Aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’infant. Aquest dia es realitzarà la Sessió Plenària del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell on els nous membres prendran possessió del seu càrrec com a conseller o consellera.

safao

Us adjuntem els documents de candidatura per infants i adolescents interessats en formar part del Consell d'Infants i Adolescents de Sabadell.

 >> DOCUMENT DE CANDIDATURA EN CATALÀ

>> DOCUMENT DE CANDIDATURA EN CASTELLÀ