Sabadell, Ciutat per a nens i nenes

 

 El seu desig de ser fotògraf va inspirar a Grisart a crear un projecte, de la mà d’UNICEF, per impartir tallers de fotografia a nois i noies que, com ell, han fugit de guerres i conflictes armats i que, en l’actualitat, viuen en camps de refugiats. 

El projecte es va materialitzar al setembre de 2018, amb la celebració de dos tallers en dos camps de refugiats propers a la ciutat d’Erbil (Iraq).
L’exposició recull una selecció de les fotografies preses pels participants d’aquests tallers. Les imatges representen una finestra al dia a dia d’aquests joves: la seva obra, la seva mirada i el seu missatge per al món.


OBJECTIUS GENERALS

- Fomentar la promoció de projectes educatius de cooperació internacional entre Espanya i Països en conflicte i en desenvolupament.

-Difondre el missatge, el punt de vista i les històries de vida de nens i nenes, promovent i donant suport al seu dret d’expressió.

- Transmetre la importància de la fotografia com a eina de llenguatge, expressió i comunicació, universalment comprensible.

- Ensenyar tècniques bàsiques i principis fotogràfics que siguin funcionals per a aconseguir competències professionals.

L'exposició es trasllada a Sabadell, estarà oberta al públic del 27 de setembre al 23 d'octubre al Centre Cívic de Ca Rull.

bodegón

                Grisart logoPANASONIC logoUnicef logo